Професионална карбидна фреза K22 – хамелеон

27.00 лв.

Възможно плащане с карта

Професионална карбидна фреза – K22

Тази карбидна фреза е изработена от изключително здрава карбидна сплав, която се отличава с изключителна издръжливост и удължен живот на накрайника. Това го прави перфектен за интензивна професионална употреба.

Грубостта на тази фреза е средна, което я прави по фина от синята фреза и по-едра от тази на червената карбидна фреза.

Основният аспект, който отличава карбидните фрези от останалите сплави, е възможността да съкратят значително времето за сваляне и оформяне на покритието. Благодарение на изключително острото им сечение, те осигуряват бързо и ефективно сваляне на гел лак, акрил и оформяне на ноктопластика, без да увреждат нокътната плоча.

За да запазите естествените нокти в отлично състояние, винаги се препоръчва свалянето до базата. Това помага да се предотврати препиляването и нараняването на естествените нокти.

Важно е след всяка употреба на накрайника да го почиствате и дезинфекцирате, за да запазите оптимална хигиена и безопасност за себе си и клиентите. Това помага да се избегне разпространението на бактерии и заразни заболявания.

Този професионален карбиден накрайник за електрическа пила е идеалното допълнение към професионалното ви оборудване за ноктопластика.

Тегло 0.03 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Количка
Scroll to Top