База за нокти Venalisa 7.5 ml

12.80 лв.

Възможно плащане с карта

UV/LED база за нокти Venalisa 7.5 ml

Осигурете си здрав маникюр с UV/LED базата за нокти Venalisa 7.5 ml. Тази висококачествена база е специално създадена, за да осигури стабилна основа между ноктите и гел лака или ноктопластиката. С нея можете да се насладите на издръжлив маникюр без надигане на гел лака, без огъвания или счупване на ноктите.

Основни предимства:

  1. Издръжливост: Базата за гел лак Venalisa осигурява изключителна защита на ноктите, като ги предпазва от удари и други външни влияния. С този продукт можете да сте спокойни, че маникюрът ви ще остане безупречен за дълго време.
  2. Поддръжка: Забравете за постоянните поправки на гел лака. UV/LED базата на Venalisa е създадена, за да удължи устойчивостта на гел лака и ноктопластиката за над 2 седмици. Тя е перфектното решение за заети и активни хора, които желаят да имат перфектни нокти с минимални усилия.
  3. Лесно нанасяне: Благодарение на иновативната си формула, UV/LED базата за гел лак се нанася лесно и равномерно върху обезмаслени естествени нокти. След нанасяне, базата бързо се полимеризира в UV-LED лампа за нокти, което спестява време и гарантира дълготрайността на маникюра.
  4. За домашна или професионална употреба: UV-LED база Venalisa е подходяща както за любители на маникюра, така и за професионални маникюристи, които обичат да изпробват често нови продукти.
Тегло 0.03 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Количка
Scroll to Top